€ 11,00

Ontwerp jouw Chocoschildjes rond

Ontwerp opslaan

Productinfo

Chocoschildjes zijn een veelgevraagd product van (zakelijke) klanten, waarbij het logo, tekst of foto op witte ronde chocolaatjes wordt gemaakt. We gebruiken hiervoor uitsluitend duurzame chocolade van de beste kwaliteit : Callebaut. Deze fijne Belgische chocolade geeft een perfecte smaak, en wordt bereid met 100% duurzame cacaoboter.

Een chocoschildje wordt vaak gebruikt als mooie 'finishing touch'voor cupcakes, gebakjes of koekjes. Het is een prachtig alternatief voor een logo van eetbaar papier. Ook voor een verjaardagsfeest,bruiloft, babyborrel of jubileum is een chocoschildje met een foto of een leuke tekst een feest voor het oog. De schildjes zijn alleen verkrijgbaar in witte chocolade en in verschillende formaten te bestellen.

Tip: Zorg dat de kleur niet te licht is, samen met witte chocolade kan nog lichter uitvallen wat teleurstelling kan opleveren.Tekst en letters kunnen onleesbaar worden wanneer die al klein zijn. Bij twijfel kan er vooraf contact opgenomen worden, zodat wij mee kunnen denken met je.

Kies uit de opties

€ 11,00
Aantal - +
Liever een foto als eetbare print bestellen? Kijk dan op cakepicture.nl
.

Mijn winkelmandje