Chocoprint

Chocolade is een ontzettend geliefd product voor cadeaus en geschenken. Wij van Chocoprint vinden het ontzettend leuk dat we de chocolade echt persoonlijk kunnen maken. Een cadeau wat liefde uitstraalt én goed smaakt. Dat wil toch iedereen weggeven of ... nog liever krijgen?

De kracht van Chocoprint zit in het persoonlijke klantcontact. Uniek is de ontwerpmodule. Het is heel eenvoudig om zelf je persoonlijke chocolade te ontwerpen. Upload je foto of je logo, plaats nog een mooie persoonlijke tekst erbij en je ontwerp is klaar. We bieden extra opties aan, zoals het kiezen uit een afbeelding van onze "fotogalerij". Daarnaast kun je kiezen voor extra versiersels, verschillende kleuren musketzaad, nootjes of onze sprinkles.

Vakmanschap
Is je bestelling afgerond? Dan starten we met de productie van jouw persoonlijke chocolade. Chocolatier Francart vertelt hoe dat in het werk gaat: "Het printen kan alleen op witte chocolade, anders is de tekst of afbeelding niet goed zichtbaar. Bij een aantal producten kan de witte chocolade wel gecombineerd worden met melk of donkere chocolade." Chocolade maken vraagt echt vakmanschap, het is een secuur en nauwkeurig werk. Daarom werkt Chocoprint alleen met geschoolde chocolatiers. Elke stap in het productieproces vraagt om de juiste timing; van het verhitten van de chocolade, het printen van het persoonlijk ontwerp, het stollen en het goed laten afkoelen van de chocolade en het zorgvuldig verpakken.

"Elk chocoladecadeau is voor ons een feest om te maken."

Duurzame producten

Zeker als het gaat om persoonlijke prints, zoals een foto of een logo, vraagt het productieproces nog meer precisie. Maar als ik voor mezelf spreek, dan zijn chocolatiers ook perfectionisten, dus die kwaliteit, dat zit bij ons wel goed."Chocoprint werkt uitsluitend met zeer goede kwaliteit chocolade; van de Belgische producent Callebaut. "Het mooie is dat dit een 100% duurzaam product is",  vertelt Francart. "We werken niet alleen met duurzame chocolade, ook de cadeauverpakkingen zijn van gerecycled papier. Vanaf de bestelling tot aan de verzending van het product, we hebben over alles goed nagedacht. De eenvoudige ontwerpmodule, het persoonlijke klantcontact, de duurzame en professionele productie en een goede verzending van producten. Bijvoorbeeld: wordt het warm buiten? Boven de 25 graden verzenden we de chocoladeproducten met een koelpack, waarmee de chocolade 24 uur gekoeld blijft."

Persoonlijk klantcontact

Of je nu één cadeautje wilt bestellen of een grote hoeveelheid. Ook dat is mogelijk bij Chocoprint. "Ik denk dat we daar vrij uniek in zijn", vertelt Lianne die verantwoordelijk is voor het klantenservice. Het maakt voor ons niet uit of je particuliere klant bent of zakelijk, onze klantenservice is altijd persoonlijk. Of je nu één chocoladehart bestelt voor je geliefde of  duizenden chocolaatjes met het logo van je bedrijf als versiering op het gebak. Of chocolade als give-away... Elke bestelling is voor ons belangrijk en we  denken graag met je mee.

Een feest

Onze kracht is dat we ons verplaatsen in de beleving van de klant. Zo is de ontwerpmodule echt goud waard. Zelf het ontwerp maken is leuk om te doen en het is supersimpel.Het idee zit vaak al in je hoofd, dus hoe fijn is het dat je dan zelf kunt maken wat jij wil? Als iemand er niet uitkomt, dan helpen we je uiteraard verder. Stuur dan een e-mailtje of een whats-appje.Vaak delen de klanten het verhaal achter hun bestelling. Denk aan een geschenk voor het jubileum  van opa en oma, een bedrijfsfeest of een bedankje voor de bruiloft. Het is prachtig dat Chocoprint het feest nog persoonlijker kan maken. Voor ons is elke bestelling als een persoonlijk cadeau richting onze klant."

Een grote of bijzondere bestelling? Chocoprint denkt graag met je mee. Neem daarover persoonlijk contact op.

 

Wie zijn wij?

We zijn Francart en Lianne en ons team: Met een grote liefde voor persoonlijke cadeautjes. Daarom is Chocoprint en Cakepicture ons op het lijf geschreven, de webshops voor al jouw persoonlijke chocoladecadeaus en gepersonaliseerd gebak. En we zijn de eigenaren en drijvende kracht achter Cakepicture.nl en Chocoprint.nl. 

  • Sinds 2010 is Cakepicture een feit. Dat jaar start banketbakker en chocolatier Francart met de productie van eetbare prints.
  • In 2018 breidt het assortiment van Cakepicture uit met prints op chocolade.
  • Sinds 2022 werken we met twee bedrijfsnamen: Chocoprint en Cakepicture. Zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn met twee aparte websites. Voor beide bedrijven zijn en blijven we het eerste aanspreekpunt.

Vragen? Stel ze gerust.