€ 11,00

Ontwerp jouw Chocohartjes klein

Ontwerp opslaan

Productinfo

Wanneer 1 hartje jouw liefde niet genoeg uitdrukt… dan geef je er meerdere! Met deze set van 15 of 30 hartjes laat je niet alleen iemand watertanden, maar kan je hem of haar bij elke hap eraan herinneren hoeveel je om ze geeft. Je kan namelijk zelf een afbeelding of tekst op elk smakelijk hartje plaatsen. Of je nou in alle oprechtheid je liefde verklaart, of een grappige selfie wilt laten drukken die iemand aangrijnst vanaf elk hartje – het is allemaal mogelijk. Zelfs kleine details wilt afdrukken, want de hartjes zijn van witte chocolade gemaakt en vormen dus een perfecte ondergrond voor iedere afbeelding.

Voor welke gelegenheid verras jij iemand met deze lekkernij? Een verjaardag, Moederdag, Vaderdag of gewoon, omdat die persoon het verdient? Het kan allemaal! Met onze ontwerp module maak je de allermooiste creatie die zonder twijfel indruk gaat maken. Niets lekkerder dan een romig stukje witte chocolade met betekenis…

De chocoladehartjes kunnen ook in grotere hoeveelheden worden besteld als bedankje voor bruiloftgasten. Hoe symbolisch is het om chocoladehartjes mee te geven met een foto van het bruidspaar? Grote hoeveelheden bestellen? Neem dan persoonlijk contact op. We denken graag met jullie mee.

Deze snoeperige harten worden met de hand gemaakt van Callebaut chocolade: de allerfijnste Belgische chocolade, bereid met 100% duurzame pure cacaoboter. Per bestelling: 15 of 30 stuks van 3 x 3 cm die in een mooi doosje worden gepresenteerd. Om je vingers bij af te likken!

Kies uit de opties

€ 11,00
Aantal - +
Liever een foto als eetbare print bestellen? Kijk dan op cakepicture.nl
.

Mijn winkelmandje